FOTOGRAFIE

Fotografie is toveren met licht. Toveren om uw verhaal te vertellen.  Ik maak werk voor boeken, kranten, glossy's, websites, jaarverslagen, campagnes en zelfs voor opa en oma.

Flexibel

Deadlines zijn er om gehaald te worden, net als de trein. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Deadlines zijn heerlijk.

Economisch

Voor bijna elk budget is er wat moois te produceren. Ik bied u kwaliteit voor een scherpe prijs.

Maatwerk

Met een degelijke analoge opleiding en jaren ervaring in het digitale domein is bijna elk beeld mogelijk. Ik maak fotografie met een unieke signatuur.

 
 

WORKFLOW

Intake

Bij de intake stel ik u een aantal zeer gerichte vragen. U zult op deze vragen niet altijd meteen een antwoord hebben, of soms het antwoord "U bent toch de fotograaf". Toch zijn de antwoorden op deze vragen van essentieel belang voor het welslagen van onze samenwerking, en zo tot een uitstekend en werkend produkt te kunnen komen.

Productie

Tijdens de productie houdt ik uw vinger aan de pols. Het internet maakt het vandaag de dag mogelijk op online mee te kijken met mijn vorderingen. Tijdens de produktie kunnen corecties gemaakt worden, of het nu om kleur, sfeer of compositie gaat. Samen komen we tot het beste door u gewenste resultaat.

Oplevering

Naar aanleiding van de tevoren afgesproken deadline wordt het eindresultaat aan u geleverd op de door u verlangde media. Dat kan een download zijn, levering op cd of dvd, op print, in een boek, afgewerkt op pvc of dibond, ingelijst, noem maar op. De moglijkheden zijn eindeloos. En dan,...dan zijn we beiden blij.

 
 

SPECIALISATIES

Een vakfotograaf is van vele markten thuis. Toch heb ik mijn specialisaties.

border_color

Illustratief

new_releases

Reclame

important_devices

Beeldbewerking

face

Portret

local_dining

Food

weekend

Interieur

 

MEER INFORMATIE?
OFFERTE OPVRAGEN?

 
Sample title

FTA studio voor vakfotografie bevindt zich in hartje Den Bosch, op nog geen steenworp afstand van de monumentale kathedraal van St Jan.

De studio is gevestigd in de Clara, een  voormalig klooster. Dankzij het klooster zijn er vele sferen en achtergronden beschikbaar voor u als opdrachtgever.

Zo is er bijvoorbeeld de voormalige kapel die grote producties mogelijk maakt.Zo is er bijvoorbeeld de magistrale kloostertuin met oude notebomen en een zeer gevarieerde vegetatie. Prachtig voor portretten in de open lucht.
Zo zijn er de eindelose gangen met orginele wandschilderingem. de  trapportalen en klokkentoren, allemaal uniek. Allemaal inzetbaar.  Maar belangrijker nog dan dat. Een goed geoutilleerde studio staat u ter beschikking. Broncolor, Sinar, Fuji, Nikon, Mac, Windows, Capture, CS, Allemaal om de prachtigste platen te maken. Kom gauw naar de Clara!